Virksomheden

C.M. Transport A/S løser både store og små transportopgaver på en fleksibel, sikker og effektiv måde til glæde og gavn for vores kunder.

LANDSDÆKKENDE KVALITET

MANGE ÅRS ERFARING

C.M. Transport A/S er en velrenommeret danskejet vognmandsvirksomhed med 100 års erfaring i levering af transportløsninger til det danske erhvervsliv. Vi betragter os selv som en professionel transportvirksomhed med gode traditioner, og vi bestræber os altid på at levere et troværdigt og loyalt kvalitetsprodukt. Vi løser de fleste transportopgaver på en smidig, miljøvenlig og effektiv måde til glæde og gavn for vore kunder.

Kortoversigt

Landsdækkende transport

Vi leverer transportydelser til hele Danmark. Vi transporterer byggematerialer, diverse pallegods og andre typer tørgods. Vi tilbyder også lageropbevaring på vores to adresser i Nørresundby og Løsning.

ERFARNE MEDARBEJDERE

C.M. Transport A/S består af 54 erfarne medarbejdere. Vores 45 chauffører har en gennemsnitlig anciennitet på 14 år, og vores 10 kontoransatte har stor erfaring i speditionsbranchen. Gennem medarbejderes kompetencer og erfaring er vi i stand til at praktisere høj kvalitet på hver enkelt leverance.

Ring til os

Vores historie. Kort fortalt.

1918

I 1918 grundlagde Christian Madsen Nielsen Tømmerhandel og Vognmands-virksomheden A/S CM Nielsen. I 1979 blev vognmandsvirksomheden adskilt fra Tømmerhandlen, og selskabet C.M. Transport A/S blev etableret med A/S CM Nielsen som ejer af selskabet. Viggo Nielsen blev ansat som adm. direktør.

1990

I 1990 blev C.M. Transport A/S overtaget af brdr. Viggo og Erik Nielsen, som er 3. generation i familien Nielsen. Viggo Nielsen drev således virksomheden fra 1979 som direktør og bestyrelsesmedlem, mens Erik Nielsen var bestyrelsesmedlem uden engagement i den daglige drift.

2005

I årene 2005-2008 udvides medarbejderstaben administrativt og ligeledes ansættes der flere chauffører. I 2008 sælger Viggo og Erik Nielsen i alt 20 % af aktierne til Lars Sølvkjær og Malte Skinbjerg. Begge ansat i C.M. Transport A/S siden 2005 og kommer oprindelig fra tidligere jobs som speditører. I 2011 træder Viggo Nielsen tilbage fra det daglige driftsmæssige ansvar.

2016

1. januar 2016 overtager Lars Sølvkjær og Malte Skinbjerg sammen med Preben Randbæk alle aktierne i virksomheden. C.M. Transport A/S drives af Lars Sølvkjær og Malte Skinbjerg med hver sine roller i virksomheden, medens Preben Randbæk er formand for bestyrelsen.

Vores historie. Kort fortalt.

2018

Virksomhedens 100 års jubilæum kunne fejres med stor glæde, bl.a. med en yderst velbesøgt reception. Til lejligheden fik vi leveret et specialdesignet lastvognstog med gulddetaljer på et helt sort køretøj. Selv trucken var malet sort med guld skrift.

2021

I de fem år vi nu har ejet virksomheden, er den opgraderet betydeligt. Vi er i perioden gået fra 18 til 45 lastbiler, medarbejderstaben er fordoblet til 54 personer, og på IT-siden er der investeret kraftigt. Vi er på alle måder i stand til at leve op til kundernes krav til tidssvarende logistik og udsøgt service på transport af kundernes gods.

2022

Siden 2021 har vi løbende oprustet gennem organisk vækst, så vores flåde forventes at stige med yderligere 5 køretøjer i 2022. Derudover har vi sat fart under digitaliserings udviklingen, for at forbedre vores processer og leveringssikkerhed yderligere. Dertil har vi ansat to nye kontorfolk, en civil ingeniør og en speditør elev, for at understøtte denne udvikling.

Kontakt os.

Ring til os på:

+45 98 25 85 40

Nørresundby

+45 72 62 31 80

Løsning

Eller skriv til os