Virksomheden

C.M. Transport A/S løser både store og små transportopgaver på en fleksibel, sikker og effektiv måde til glæde og gavn for vores kunder.

LANDSDÆKKENDE KVALITET

MANGE ÅRS ERFARING

C.M. Transport A/S er en velrenommeret danskejet vognmandsvirksomhed med 100 års erfaring i levering af transportløsninger til det danske erhvervsliv. Vi betragter os selv som en professionel transportvirksomhed med gode traditioner, og vi bestræber os altid på at levere et troværdigt og loyalt kvalitetsprodukt. Vi løser de fleste transportopgaver på en smidig, miljøvenlig og effektiv måde til glæde og gavn for vore kunder.

Kortoversigt

Landsdækkende transport

Vi leverer transportydelser til hele Danmark. Vi transporterer byggematerialer, diverse pallegods og andre typer tørgods. Vi tilbyder også lageropbevaring på vores to adresser i Nørresundby og Løsning.

ERFARNE MEDARBEJDERE

C.M. Transport A/S består af 38 erfarne medarbejdere. Vores 30 chauffører har en gennemsnitlig anciennitet på 14 år, og vores 8 kontoransatte har stor erfaring i speditionsbranchen. Gennem medarbejderes kompetencer og erfaring er vi i stand til at praktisere høj kvalitet på hver enkelt leverance.

Ring til os

Vores historie. Kort fortalt.

1918

I 1918 grundlagde Christian Madsen Nielsen Tømmerhandel og Vognmands-virksomheden A/S CM Nielsen. I 1979 blev vognmandsvirksomheden adskilt fra Tømmerhandlen, og selskabet C.M. Transport A/S blev etableret med A/S CM Nielsen som ejer af selskabet. Viggo Nielsen blev ansat som adm. direktør.

1990

I 1990 blev C.M. Transport A/S overtaget af brdr. Viggo og Erik Nielsen, som er 3. generation i familien Nielsen. Viggo Nielsen drev således virksomheden fra 1979 som direktør og bestyrelsesmedlem, mens Erik Nielsen var bestyrelsesmedlem uden engagement i den daglige drift.

2005

I årene 2005-2008 udvides medarbejderstaben administrativt og ligeledes ansættes der flere chauffører. I 2008 sælger Viggo og Erik Nielsen i alt 20 % af aktierne til Lars Sølvkjær og Malte Skinbjerg. Begge ansat i C.M. Transport A/S siden 2005 og kommer oprindelig fra tidligere jobs som speditører. I 2011 træder Viggo Nielsen tilbage fra det daglige driftsmæssige ansvar.

2016

I 2015 forberedes et generationsskifte og pr. 1. januar 2016 overtager Lars Sølvkjær og Malte Skinbjerg sammen med Preben Randbæk alle aktierne i virksomheden. C.M. Transport A/S drives således i dag af Lars Sølvkjær og Malte Skinbjerg med hver sine roller i virksomheden. Bestyrelsen består af formand Preben Randbæk samt Lars Sølvkjær og Malte Skinbjerg.

DET STARTEDE MED ET TAG

Gennem de seneste 100 år har C.M. Transport A/S udviklet sig fra familiedreven tømmerhandel og vognmandsvirksomhed til stolt transportleverandør for det danske erhvervsliv.

Certifikater:

Logo

FDE

Logo

DTL

Logo

ITD

Kontakt os.

Ring til os på:

+45 98 25 85 40

Nørresundby

+45 72 62 31 80

Løsning

Eller skriv til os