C.M. Transport A/S når historisk milepæl

05.09.2018

Dansk transportør når historisk milepæl

Indhold leveret af Andreas Excalibur Bygbjerg

C.M. Transport A/S kan i år fejre 100 års jubilæum, og selvom transportvirksomhedens kerneydelser har udviklet sig gennem tiden, lever de oprindelige dyder i bedste velgående

C.M. Transport A/S er en velrenommeret, danskejet vognmandsvirksomhed, der oprindeligt blev stiftet som tømmerhandel i 1918 af Christian Madsen Nielsen og drevet som familieforetagende indtil januar 2016, hvor Malte Skinbjerg, Lars Sølvkjær og Preben Randbæk overtog alle aktier i virksomheden.

– Lars og jeg blev ansat i 2005 og købte hver 10 procent i 2008, hvilket viste sig at være et dårligt tidspunkt med henblik på finanskrisen, der ramte senere på året. Efter
nogle magre år fra 2008-2014 kunne vi dog ånde lettet op og mærke fremgang, og vi valgte at overtage virksomheden sammen med Preben Randbæk kort efter, fortæller Malte Skinbjerg, adm. direktør og medejer i C.M. Transport A/S.

Nicheprodukter banede vejen
Lars Sølvkjær, der er disponent og medejer i C.M. Transport A/S, giver sit bud på, hvad der sikrede virksomhedens overlevelse i årene under finanskrisen.

– Jeg tror, vi klarede os ved at tilbyde byggebranchen noget materiel, der hele tiden var efterspørgsel på. Vi havde – og har den dag i dag – to nicheprodukter: Leveringer med medbringertrucks, der kan sidde bag på 13,60 gardintrailere samt vores kranleverancer i form af åbne forvogn/hængere med bagmonteret kran, forklarer Lars Sølvkjær og fortsætter:

– Vi dyrkede vores kerneprodukter og kompetencer på området, og så har vi løbende udvidet både vores medarbejderstab og produktportefølje i takt med markedets udvikling og kundernes efterspørgsel, fortæller han.
Foruden de to kerneydelser adskiller C.M. Transport A/S sig fra kollegerne i branchen på et væsentligt parameter. En strategi om at have så lidt berøring med gods som muligt.

– I modsætning til mange andre danske distributører, så henter vi godset hos kunden og kører det direkte ud til deres kunder uden omlastning undervejs. Det er med til at reducere risikoen for at komme til at skade godset, levere det til en forkert adresse eller lignende, forklarer Malte Skinbjerg.

Tråde tilbage i historien
Oprindeligt en tømrerhandel, dernæst vognmandsvirksomhed og i dag også speditionsvirksomhed. C.M. Transport A/S’ virke har udviklet sig gennem tiden, men til trods for den nu 100-årige rejse er der visse ting, som ikke ændrer sig.

– Christian Madsen Nielsen, som stiftede virksomheden, var en meget vellidt forretningsmand i det nordjyske. Han var fair og kompetent, og man vidste, at man fik kvalitet for pengene. Disse dyder gør vi alt for at efterleve den dag i dag, fortæller Lars Sølvkjær.
Malte Skinbjerg istemmer og uddyber:

– Vi forsøger altid at agere ordentlig i branchen og have en tæt relation til vores kunder, så de ikke blot føler sig som et nummer i rækken. Et godt netværk er utrolig vigtigt i transportbranchen, og det opnår man kun ved altid at yde det optimale over for kunder og samarbejdspartnere, forklarer han.

FAKTA
• C.M. Transport A/S kan fejre sit 100 års jubilæum d. 14. september
2018
• Virksomheden transporterer byggematerialer, diverse pallegods og
andre typer tørgods. Desuden tilbydes lageropbevaring på deres to
adresser i Nørresundby og Løsning.
• C.M. Transport A/S leverer transportydelser til hele Danmark og har
i dag 32 trucktrailere og 10 kranbiler, som opereres af egne medarbejdere.
Derudover råder virksomheden over 30-40 faste vognmænd,
som holdes i gang på daglig basis
Læs mere på www.cm-transport.dk

Kontakt os.

Ring til os på:

+45 98 25 85 40

Nørresundby

+45 72 62 31 80

Løsning

Eller skriv til os